Първата спирка от гостуването му е Пловдив, където от днес започва

...
Първата спирка от гостуването му е Пловдив, където от днес започва
Коментари Харесай

Гениалният комик Паоло Нани с уъркшоп в Пловдив


Първата спирка от гостуването му е Пловдив, където  от през днешния ден стартира дълго чакания в артистичните среди уъркшоп по клоунада и импровизация . Паоло Нани ще образова 15 български артиста в тънкостите на комедийното изкуство в границите на три дни в Града под тепетата, с помощта на НФ „ Култура “ и спектакъл „ Хенд “.   

„ Чувал съм, че шоуто си заслужава„, сподели с непринудена усмивка световноизвестният актьор, до момента в който любопитни минувачи се снимаха с „ оживелия афиш “. 

„ Тук е в действителност вдъхновяващо, нямам самообладание да споделя изкуството си с българската публика„ - прибавя още той.

Броени дни остават до неговия моноспектакъл „ Писмото “. Комедията, покорила сърцата на хиляди хора по целия свят ще се играе на 8 септември на „ София Самър Фест “ и на  9 септември в лятно кино „ Орфей “, начало 20.30 часа , Събитието се реализира с поддръжката на Община Пловдив като част от Есенния салон на изкуствата.

С поредицата огромни събития домакините от спектакъл „ Хенд “ поставят начало на новия сценичен сезон и дават обещание още доста усмивки и изненади на своята аудитория.

Билети се продават на касите: Билетен център пред община Пловдив, в Туристически информативен център до Римски стадион, каса на Античен спектакъл, каса МаскАрт в ДК „ Борис Христов “, в цялата мрежа на Ивентим.бг и Грабо и онлайн.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР